Telekom Mühendislik

 

Gaz Tüpleri
Selenyum Tabakaları
MOV
SAD
NTI Silikon Avantajı

 

 

 

graph-animation.gif
büyük resim için tıklayın

nt_tekno.gif yildirim.gif


Kritik ekipmanlarınızı voltaj dalgalanmalarından korumak için kullandığınız TVSS ürününün başarısı, malzemenin içerisinde kullanılan teknoloji ile ilintilidir. Bu konuda kullanılmakta olan 4 standart teknoloji mevcuttur:

  • Gaz Tüp Yakalayıcılar
  • Selenyum Tabakaları
  • MOV (Metal Oksit Kesici)
  • SAD (Silikon Çığ Diyodu)

Bu teknolojilerin elektriksel karakteristiklerinin IEEE C62.41-1991 1.2X50 mikrosaniye, 6000 volt dalga formu kullanılarak değerlendirilmesiyle yandaki grafikte görülen sonuçlar elde edilmiştir.

NTI Silikon Avantajı

NTI, yüksek kalitede, degrade olmayan, tekyönlü Silikon Çığ Diyodu (SAD) teknolojisini birinci koruyucu ve Metal Oksit Kesiciyi (MOV) de, hassas cihazları güç dalgalanmaları ve yıldırım düşmelerine karşı korumak için yedek/ikincil koruyucu olarak kullanmaktadır. NTI üretimi olan AC güç koruyucu cihazlar, her türdeki tüm hasarlar için 3 yıl garantilidir ve yerinde onarım yapılabilir. Bu sonuç, sistemlerin servis dışı kalma süresini görünür şekilde azaltmakta ve kullanılan cihazların ömrünü uzatmaktadır.

 

 

 
 Site haritasına ulaşmak için tıklayınız.    
New Page 1
Flatpack2 Rectifier I Watson I Eltek Valere I Lazer Optik I MRV FSO I Kuru tip bakımsız akü I Watson modem I 48V rectifier I