Telekom Mühendislik

 

istar.gif
www.istar.fr




haritalar.jpg

  dijital_haritalar.gif
Istar firması coğrafik verilerin üretimini standartlaştırıp otomatize etmek suretiyle telekomünikasyon, savunma, petrol arama ve kamu sektörlerine geniş ürün yelpazesiyle harita çözümleri sunmaktadır.

Istar Başarısının Anahtarı:

  • Topoğrafik haritalar ile uydu ve hava fotoğraflarının araştırılmasında ve işlenmesinde on yıllık tecrübe.
  • Uzaktan algılama teknolojileri üstüne yapılan yatırımlar.

Istar ürünleri, diğer veri katmanları ile birleştirildiğinde, coğrafi pazarlama, lojistik, emlak, eğlence, acil görüntüleme ve çevre modelleme uygulamalarına temel altlık teşkil etmektedir.

Eşsiz Nitelikte Görüntü Kalitesi

Istar, 3,000'in üzerinde uydu görüntüsünü işleyerek, dünya yüzeyinin toplam 15,000,000 kilometrekarelik bir alanını ve 100 'den fazla ülkenin görüntülerini haritalaştırmıştır. HotSpotsTM programı ile birlikte her geçen gün veri tabanına yeni haritalar eklenmektedir.
En son teknoloji ile üretilmiş "Airborn Sensor" teknolojisi ile yüksek çözünürlükteki hava fotoğrafları elde edilmektedir. Istar en son dönemde bu son hava fotoğrafı teknolojisini kullanarak Avrupa ve Amerika kıtalarının verilerini toplayarak, bu bölgelere ait yüksek çözünürlükte ve kalitede 3D modelleri ve yüksek hassasiyetteki Ortho görüntüleri oluşturmaktadır.

Tecrübeli Ekip

Bütün bu başarılar coğrafya, kartografi, fotoğrametri, telekomünikasyon, GIS ve IT konularında uzman yüz kişiden fazla dev bir kadro tarafından kazanılmaktadır. Istar, kuruluşundan bu yana genişleyerek Fransa-Sophia Antipolis'teki merkez ofisinin yanı sıra, Fransa-Touluse'da bir de üretim laboratuvarı kurmuştur. Bu şekilde coğrafi veritabanı konusunda dünyanın ileri gelen özel kuruluşlarından biri haline gelmiştir. Istar'ın büyümesi, 1999'da Amerika Birleşik Devletleri ve 2000'de Singapur ofislerinin açılması ile devam etmiştir.

 

 

 
 Site haritasına ulaşmak için tıklayınız.    
New Page 1
Lazer Optik I Watson 5 I VRLA Battery I 48V rectifier I Watson 6 I DC Güç Kaynakları I Kablosuz Haberleşme I xDSL modem I